Dragi concetățeni,

După mai bine de trei ani de muncă și cu ajutorul lui Dumnezeu, vă anunț semnarea contractului de finanțare a proiectului: „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lespezi” – prin Programul Național ,,Anghel Saligny”. Prin aceasta investiție se vor asfalta 6,63 km de drumuri în satele: Buda, Bursuc, Dumbrava, Heci și Lespezi..


Așa cum am promis, infrastructura rutiera are prioritate, iar în aceasta direcție întreprind toate demersurile necesare și procedurile legale. Urmează ca pentru aceasta nouă investiție în care avem finanțare de 11.5 milioane lei să fie semnat contractul de execuție.


Mă bucur că eforturile noastre constante de a dezvolta Comuna se concretizează prin acest proiect extrem de important.
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că vom continua să ne implicăm activ în dezvoltarea comunei noastre.


Cu considerație, Primar Ioan Lazăr

3 raspunsuri
  1. macovei petru
    macovei petru says:

    Trebuie sa recunoastem ca mandatul actual al d-stra de primar este unul bun ! Ca locuitor al comunei Lespezi dar cu inima de Dumbravean , daca pe proiectul de modernizare drumuri de interes local nu aparea si satul Dumbrava …eram cam suparat ! Si asa l-ati numit ultimul ! Va rog frumos de acum cand listati satele comunei sa le luati in ordine alfabetica .Cand santem listati ultimii , ultimii ramanem ! S-a vazut la statiile de autobuz ! Sant un simplu cetatean care are drepturi doar in fata urnei de vot ! Sper ca de data asta domnii consilieri , oameni gospodari in satul Dumbrava , sa aiba puterea in CL sa obtina inceperea asfaltarii in Dumbrava ! In rest , va doresc succes si chiar un nou mandat !… de fapt uitasem ca santeti la penultimul ! Va salut !

Comentariile sunt închise.