Vă anunțăm că în intervalul orar 09.00 – 12.00, până la 15 Mai,  la Căminul Cultural din Lespezi se distribuie pachetele cu alimente de la UE destinate persoanelor defavorizate.

 La fel ca până acum, distribuirea se face într-o anumită ordine. Astfel, primii beneficiari care pot veni pentru a-și ridica pachetele alimentare sunt:

▪︎persoanele care beneficiază de ajutor social

▪︎persoanele care beneficiază de alocație complementară.

 Vă rugăm să luați legătura cu dl. Minciună Vasilică, responsabil cu această acțiune. Pentru mai multe detalii: 0753 641 131.

Informații despre proiect:

▪︎PROIECT FINANȚAT IN CADRUL PROGRAMULUI OPERAȚIONAL AJUTORAREA PERSOANELOR DEFAVORIZATE 2014-2020 DIN FONDUL DE AJUTOR EUROPEAN DESTINAT CELOR MAI DEFAVORIZATE PERSOANE

▪︎TITLUL PROIECTULUI: ”ACORDAREA DE PACHETE CU AJUTOARE ALIMENTARE IN CADRUL POAD 2018 – 2022 ”

COD IDENTIFICARE(MYSMIS) POAD/411/1/1/125099

▪︎OBIECTIV: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială prin furnizarea de pachete cu ajutoare alimentare in cadrul celor 6 distribuții în perioada 2018 – 2022.

▪︎BENEFICIAR: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

 BENEFICIARI FINALI:

▪︎familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat; ▪︎familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei si persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate;

▪︎persoanele care locuiesc în așezările informale.